Hej, jeg hedder Imran

Oprindeligt er jeg uddannet læge fra Københavns Universitet i 2005. Siden da har min karriere ført mig ned ad så mange forskellige veje, at jeg i dag næppe passer ind i de vante rammer for hvad en læge er eller forventes at beskæftige sig med. Udover at være speciallæge i almen medicin har jeg startet flere IT-selskaber, lanceret en række forskellige sundhedsapps samt haft egen praksis i Kastrup i 1,5 år.

Til daglig er jeg ansat på deltid som innovationschef på Aleris-Hamlet Privathospitaler, hvor jeg blandt andet er involveret i udviklingen af en række digitale sundhedsløsninger i hele Skandinavien. På hospitalet har jeg også varetaget udførelsen af forebyggende helbredsundersøgelser af tusindvis af top- og mellemledere fra landets største virksomheder. Disse mangeartede erfaringer og interesseområder har givet mig en særlig indsigt i, hvad digitaliseringen er for en størrelse og i særdeleshed, hvad den gør ved mennesker.

Disse erfaringer har blandt andet dannet grundlag for, at jeg d. 26. april 2017 debuterer som forfatter med bogen 'SLUK - kunsten at overleve i en digital verden' på forlaget Lindhardt & Ringhof. Bogen er inddelt i 2 dele, hvor jeg i den første del beskriver og underbygger, hvorfor og hvordan digitaliseringen kan være skadelig for mennesker og i anden del anviser mine råd og anbefalinger til en mere sikker og farbar vej frem.

I den kommende tid ønsker jeg blandt andet gennem denne platform at bruge mine erfaringer og indsigter til at hjælpe såvel individer, familier, virksomheder og relevante samfundsaktører med at navigere mere sikkert i den digitale verden. Sunddigital.dk og bogen 'SLUK' er blot mine ydmyge forsøg på at starte en af de væsentligste debatter, som ethvert samfund kommer til at skulle forholde sig til indenfor de nærmeste år: Nemlig om fordelene ved en uhæmmet digitalisering opvejer langtidspåvirkningerne af den menneskelige krop og psyke.

Lyder min profil interessant?