Bruger du mon digitale medier på en sund måde?

Velkommen til Speciallæge Imran Rashids hjemmeside SundDigital.dk, hvor mennesker kan få hjælp og vejledning til at leve et sundere liv på nettet – uden at blive fanget ind i det!

Find artikler, bøger og meget andet, der kan hjælpe dig eller mennesker omkring dig til at få et sundere forhold til digitale medier.

Vil du i kontakt med Imran Rashid eller har du spørgsmål til denne side, så kan du bruge denne kontaktformular.

Skab sund digital adfærd i hverdagen

Find inspiration og viden

 • Billede1 400x400 - Welcome

  Sunde Vaner – skabt med vilje

  Har du nogensinde gjort noget, du vidste, var forkert at gøre? Handlet stik imod din sunde fornuft? Udviklet vaner, som du ville ønske, at du ikke havde? Eller ofte ønsket, at du havde mere viljestyrke i hverdagen? Sandheden er lige så simpel, som den er chokerende: Du er nemlig langtfra det menneske, som du tror, at du er.
  Tilføj til kurv
 • produkt offline 400x400 - Welcome

  Offline

  I bogen "Offline" fortæller speciallægen Imran Rashid og marketingseksperten Søren Kenner om de fysiske og psykiske konsekvenser vores brug af teknologi og sociale medier har. De to forfattere har researchet sig frem til, at den aktuelle digitalisering er skadelig for mennesker, fordi den ændrer på vores psyke og hjerne. De mener derfor, at vi er nødt til at ændre vores vaner, og de forslår også, hvad vi kan gøre for at få et sundere forhold til sociale medier.  
  Tilføj til kurv
 • product sluk 400x400 - Welcome

  SLUK

  Hvert 10. sekund bliver der sendt 8 millioner mails, 2 millioner sms'er og 309.375 facebook likes. I sin fremragende og letforståelige bog, "SLUK", præsenterer speciallæge og innovationschef Imran Rashid hvilken effekt de kollosale datamængder har på vores hjerne og krop. Rashid har undersøgt hvilke effekter det digitale liv har på vores fysiske og psykiske helbred, og hvor overvældende det er for hjernen at skulle filtrere de enorme mængder data. Med "SLUK" får du redskaberne til at genvinde dit liv i den digitale verden, ved at finde ud af hvordan du kan prioritere sundhed og livskvalitet uden internet.
  Tilføj til kurv
3col 1st icon - Welcome

SLUK
& KIG OP

I denne sektion finder du viden og oplysning.
3col 2nd icon - Welcome

SE INDAD
& Mærk efter

I denne sektion finder du redskaber til øget selvindsigt.
3col 3rd icon - Welcome

GENVIND KONTROLLEN & LEV DIT LIV

I denne sektion finder du produkter til øget selvkontrol.
familie pa skaerme - Welcome