Plakater med positive budskaber

150,00 DKK225,00 DKK

Giv dig selv eller en du kender en kærlig reminder med vores tre plakater med budskaberne ‘Det er værd at være nær’, ‘Gode idéer starter offline’ og ‘Sluk for mobilen – tænd for dig’.

Ryd

Giv dig selv eller en du kender en kærlig reminder med vores tre plakater med budskaberne ‘Det er værd at være nær’, ‘Gode idéer starter offline’ og ‘Sluk for mobilen - tænd for dig’.

 • Billede1 400x400 - Sunde Vaner - skabt med vilje

  Sunde Vaner – skabt med vilje

  Har du nogensinde gjort noget, du vidste, var forkert at gøre? Handlet stik imod din sunde fornuft? Udviklet vaner, som du ville ønske, at du ikke havde? Eller ofte ønsket, at du havde mere viljestyrke i hverdagen? Sandheden er lige så simpel, som den er chokerende: Du er nemlig langtfra det menneske, som du tror, at du er.
 • Tænd Fantasien Bog 400x400 - Tænd Fantasien

  Tænd Fantasien

  Hvordan er det nu, man leger, og hvorfor er det, man ikke hele tiden må sidde med sin skærm?
  Da Storms skærm går i stykker, opdager han en fantastisk og farverig verden. Den havde altid været der, men han havde helt glemt den. Med hjælp fra et mærkeligt væsen beslutter Storm sig for at åbne den verden for hele familien, før det er for sent.
  Det viser sig dog ikke at være helt nemt...
  En børnebog med familien og fantasien i centrum.
 • produkt offline 400x400 - Offline

  Offline

  I bogen "Offline" fortæller speciallægen Imran Rashid og marketingseksperten Søren Kenner om de fysiske og psykiske konsekvenser vores brug af teknologi og sociale medier har. De to forfattere har researchet sig frem til, at den aktuelle digitalisering er skadelig for mennesker, fordi den ændrer på vores psyke og hjerne. De mener derfor, at vi er nødt til at ændre vores vaner, og de forslår også, hvad vi kan gøre for at få et sundere forhold til sociale medier.  
3col 1st icon - Plakater med positive budskaber

BLIV BEVIDST

FIND VIDEN & OPLYSNING

I denne sektion kan du finde 
relevante artikler om digital sundhed

3col 2nd icon - Plakater med positive budskaber

SE INDAD

FIND VÆRKTØJER & PROCESSER

I denne sektion kan du finde
hjælp til øget selvindsigt.

3col 3rd icon - Plakater med positive budskaber

SKAB ADFÆRD

FIND PRODUKTER & REDSKABER

I denne sektion kan du finde 
produkter til øget selvkontrol.