Manden bag Sund Digital

“Vi er et af de lykkeligste lande i verden. En lykke, som på mange måde skyldes, at vi har formået at skabe et humanistisk samfund med så stor grad af psykologisk tryghed, at de fleste af os formår at indgå i processer, der gavner andre end os selv. Et samfund, som vi i den grad bør værne om og hvor det er menneskelighed og ikke digitalisering, der udgør fundamentet.”

Imran Rashid,
Speciallæge i almen medicin, forfatter og foredragsholder

imran rashid - Om SundDigital

Sund Digital er Imran Rashids konsulentvirksomhed, som har til formål at sætte fokus på den påvirkning, som digitalisering har af menneskers biologiske, psykologiske og sociale behov. Virksomheden blev stiftet i 2018. 

Forinden havde han i tre år været ansat som innovationschef på Aleris-Hamlet Privathospitaler, hvor han bl.a. havde varetaget over 2.000 forebyggende helbredsundersøgelser af danske top- og mellemledere samtidig med at han havde stået i spidsen for udviklingen af 10+ digitale sundhedsløsninger. 

På baggrund af disse erfaringer skrev han bogen SLUK, der for alvor satte gang i debatten om digitaliseringens bagside i form af usunde digitale vaner samt tech-giganternes uetiske forretningsmodeller. Siden har han udgivet den internationale bestseller Offline, som er blevet oversat til dansk, tysk og vietnamesisk. Den kan købes HER

I januar 2020 udkom så hans seneste bog Sunde Vaner – skabt med vilje, som viser vejen frem til et sundere liv med bedre kontrol over vores vaner. 

Imran Rashid er den hyppigst benyttede foredragsholder i Danmark om emnerne digitalisering og sundhed

Han har over de seneste år afholdt mere end 300 foredrag om emnet digital sundhed.

MSV09603 2 1024x683 - Om SundDigital
Afspil video
3col 1st icon - Om SundDigital

SLUK
& KIG OP

I denne sektion finder du viden og oplysning.
3col 2nd icon - Om SundDigital

SE INDAD
& Mærk efter

I denne sektion finder du redskaber til øget selvindsigt.
3col 3rd icon - Om SundDigital

GENVIND KONTROLLEN & LEV DIT LIV

I denne sektion finder du produkter til øget selvkontrol.